Ex -Yu

Šeks savjetuje novu predsjednicu?

Šeks savjetuje novu predsjednicu?
Šeks savjetuje novu predsjednicu?

U kuloarima HDZ-a ovih dana kruži informacija da bi upravo Vladimir Šeks mogao biti savjetnik novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović za pravna pitanja.

Sigurno je da neću više sjediti u Saboru, niti u Vladi, ali ima mnogo prostora na kojem mogu dati svoj doprinos. Na primjer, mogu biti specijalni politički savjetnik ili vanjski savjetnik odbora u Hrvatskom saboru, otkrio je svoje planove potkraj prošle godine Vladimir Šeks, doajen HDZ-a, čovjek koji se s 71 godinom života i 25 godina u politici očito ne miri s penzijom, piše 24sata.hr.

S pobjedom Kolinde Grabar - Kitarović na predsjedničkim izborima izgleda da bi se te njegove riječi, dane potkraj prošle godine, mogle i ostvariti.

Naime, u kuloarima HDZ-a ovih dana kruži informacija da bi upravo Vladimir Šeks, čovjek koji je preživio sve svoje stranačke šefove - Franju Tuđmana, Ivu Sanadera i Jadranku Kosor, uvijek spretno se približivši novom vodstvu, sada mogao zasjesti na Pantovčak ili pak u Visoku ulicu. On bi navodno trebao biti savjetnik novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović za pravna pitanja, a s obzirom na njegovu znakovitu rečenicu to je zapravo izgledno.

Šeks je u dobrim odnosima s Kolindom Grabar - Kitarović, barem kako tvrde oni bliski njemu, a s obzirom na to da se nikako ne može pomiriti s političkom penzijom, u koju su ga neki koji ga baš ne preferiraju u stranci, odavno spremili, ovaj njegov manevar zadovoljio bi sve njegove ambicije. Možda čak i više od toga da bude izabran za Ustavnog sudiu  u februaru ove godine, kada ističe mandat dvojici sudija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije