Ex -Yu

Šešelj: Za dva meseca će se znati kada će operacija

Šešelj: Za dva meseca će se znati kada će operacija
Šešelj: Za dva meseca će se znati kada će operacija

BEOGRAD - Lider Srpske radikalne stranke Vojsilav Šešelj izjavio je danas da će se za dva mjeseca znati kada će biti operisan zbog zdravstvenih problema zbog kojih je pušten na privremenu slobodu iz Haškog tribunala.

"Operacije će biti sigurno", rekao je Šešelj objasnivši da će ljekarski konzilijum odlučiti da li će prvo ići na hemoterapiju pa na operaciju ili će biti odmah operisan.

On je na konferenciji za novinare rekao i da je, od kada je pušten iz Haškog tribunala njegovo zdrstveno stanje nepromijenjeno i da treba sačekati još mjesec i po do dva da konzilijum donese odluku o daljim koracima.

"Sačekajmo još dve meseca rekao je Šešelj, koji je  pušten na privremenu slobodu zbog ozbiljnih problema sa jetrom.

On je ponovio i da se neće dobrovoljno vratiti u Haški tribunal a da su ovdje njegovi nekadašnji saborci, Aleksandar Vučič i Tomislav Nikolić da ga hapse.

On smatra da su ekonomske mjere vlade, kojima su smanjene penzije, potpuno pogrešne i da je umjesto toga trebalo ukinuti Agencije koje se finansiraju iz budžeta.

Šešelj je ukazao i da je srpsko tržište nezaštićeno od uvoza strane robe a posebno poljoprivreda istakavši da je do toga posebno došlo 2008. poslije potpisivanju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije