Ex -Yu

Sestra: Da su odmah reagovali, možda bi danas bili živi

Sestra: Da su odmah reagovali, možda bi danas bili živi
Sestra: Da su odmah reagovali, možda bi danas bili živi

Jelena Simović, sestra ubijene Marije Pavlović (31) iz Mionice ogorčena je na lokalnu policiju jer, kako tvrdi, nije odmah reagovala i pokušala da spriječi tragediju.

Simović kaže da je u subotu ujutru zvala policiju, čim joj se sestra požalila da joj suprug Aca preti ubistvom, ali da su oni reagovali tek poslije 18 časova.

''Nažalost, moju prijavu dežurni policajac kao da je shvatio neozbiljno, pa ekipa uopšte nije poslata za Marijom i Acom, iako su oni od kuće otišli već oko 11 sati. Ponovo sam pozvala policiju oko 18 časova, upozoravajući da se niko od njih ne javlja na mobilni telefon, a isti dežurni policajac je tražio zetov broj da bi ga on pozvao i proverio. Reagovali su tek kada je Acin brat prijavio njegov nestanak. Da su me ozbiljno shvatili, možda bi danas oboje bili živi'', priča Jelena.

Po njenim riječima, Marija i Aca u posljednje vrijeme nisu bili u dobrim odnosima.

Razlog za to, o čemu svjedoče brojni prijatelji i poznanici Pavlovića, bila je Acina veza sa komšinicom A. B., za koju je i Marija saznala. Porodice, inače, još nisu dobile Acino oproštajno pismo, koje je pronađeno nakon što je suprugu zadavio, a potom se objesio o obližnje drvo.

Prema saznanjima „Alo!“, sadržaj pisma nedvosmileno ukazuje na Acin čin, a kao razlog da Mariji oduzme život, a onda i sebi presudi, nezvanično se saznaje, bio je to „što ona nije htjela da se pomiri sa njim“.

Aca je u tom pismu poručio: „Ja sam za sve kriv.“

Marija i Aca sahranjeni su juče zajedno na mioničkom groblju, iako se njena majka Valentina Nedeljković tome protivila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije