Ex -Yu

Sinovi pokojnih Arkana i Šijana protjerani iz Crne Gore

Sinovi pokojnih Arkana i Šijana protjerani iz Crne Gore
Sinovi pokojnih Arkana i Šijana protjerani iz Crne Gore

Mirko Šijan i Veljko Ražnatović, sinovi pokojnih Zorana Šijana i Željka Ražnatovića Arkana, nisu budvanskoj policiji željeli da otkriju ko su im bili suparnici u tuči u klubu „Trokadero”.

Umjesto toga, inspektorima su rekli da će "sukob riješiti sami", piše srpski mediji.

Odmah nakon incidenta u ponedeljak uveče, u kojem su trojica mladića išamarala mladog Šijana, Mirko i Veljko su dovedeni u budvansku policiju da bi dali izjave o tuči.

Za razliku od Šijana, Ražnatović nije učestvovao u tuči, niti je povrijeđen, ali je te večeri bio u "Trokaderu" u Šijanovom društvu.

Njih dvojica su odbili da govore i o "bezbjednosno interesantnim kontaktima" o kojima ih je policija pitala. Incident u diskoteci je izbio zbog djevojke.

Veljko Ražnatović i Mirko Šijan napustili su Crnu Goru, nakon što im je iz budvanske policije naloženo da to učine u roku od 24 sata.

Prema nezvaničnim informacijama sinovima  Željka Ražnatovića Arkana i Zorana Šijana, inspektori su predočili da im je ugrožena bezbjednost zbog brojnih ekcesa čiji su akteri bili tokom burnih noćnih provoda.

O odluci policije obaviještena je i Veljkova majka, folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović pa je u dogovoru sa njom Ražnatović preksinoć sa tivatskog aerodroma odletio prvim letom nakon što je saslušan u policiji.

Šijan je juče ujutru napustio Crnu Goru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije