Ex -Yu

Sjekirom pretučen jer je htio da viđa svoje dijete

Sjekirom pretučen jer je htio da viđa svoje dijete
Foto: Ilustracija | Sjekirom pretučen jer je htio da viđa svoje dijete

Sin poznatog preduzimača iz Čajetine, vlasnika firme "Gaga turs" Ivan Radibratović (29), napadnut je i teško povrijeđen kada je na njega sjekirom nasrnuo muškarac - poznanik majke njegovog djeteta.

Napadač mu je zadao udarac u glavu i noge tupim dijelom sekire, a ljekari su konstatovali naprsnuće lobanje. Srećom, povrede nisu opasne po život.

"Ujutru sam poslao poruku ženi sa kojom nikada nisam bio venčan, a zajedno imamo dete. Predočio sam joj da je potrebno da se pojavi na sudu u vezi spora sa viđanjem deteta, jer je imala nameru da ga odvede u drugi grad. Nedugo zatim, na vratima agencije gde radim, pojavila se ona, zajedno sa još dve drugarice", govori Radibratović i dodaje:

"Verbalno su me napale i razbacivale stvari po kancelariji. Tada sam pozvao policiju, a one su otišle. Nedugo zatim, na vratima se pojavio B. R., inače suprug jedne od prijateljica majke mog deteta".

Radibratović tvrdi da mu je B. R. prišao na samim vratima agencije.

"Udario me je u glavu tupim delom sekire, pao sam na pod, a onda me je udario još jednom po nogama. Usledila je borba za goli život. Devojka koja radi u agenciji i ja, uspeli smo da ga izguramo sa praga i da zaključamo vrata", dodao je Radibratović.

Ljekari su u petak, kada se incident dogodio, konstatovali naprsnuće lobanje, a poslije dva dana u bolnici pušten je na kućno liječenje.

On je protiv napadača, koga ranije nije poznavao, podnio krivičnu prijavu. B.R. je priveden, a poslije saslušanja je pušten.

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije