Ex -Yu

Starica od 88 godina mučena, pa ubijena

Starica od 88 godina mučena, pa ubijena
Starica od 88 godina mučena, pa ubijena

NOVI BEČEJ - Starica Anđelka Azucki (88), iz trošne kućice u Ulici 5. oktobra u Novom Bečeju, svirepo je mučena i ubijena, a policija intenzivno traga za počiniocem zločina koji je nezapamćen u ovom dijelu Banata.

Ubistvo se vjerovatno dogodilo u petak. Beživotno Anđelkino tijelo pronašla je komšinica, koja je policiju obavijestila da je Anđelku zatekla u krvavom vešu, a u sobi su bili vidni tragovi premetačine, pišu Novosti.

Komšije kazuju da je Anđelka bila povučena i da nikog nije posećivala. Izdržavala se od skromne penzije pokojnog supruga, s kojim nije imala djece. Takođe, iznose da je starica mučena, možda čak i silovana, prije nego što je ubijena!?

Policija još drži kuću pod nadzorom i obavlja intenzivne istražne radnje. Prema nezvaničnim informacijama, uzeti su uzorci sa majice žitelja Novog Bečeja koji su upućeni na DNK analizu.

NIKO sa sigurnošću ne može da tvrdi šta je razlog da neko tako svirepo digne ruku na nemoćnu staricu iako je kuća skroz ispremetana.Ne zna se da li je nesrećna žena imala novca, a budući da se pre desetak dana u petnaestak kilomatara udaljenom Bečeju dogodilo takođe strašan zločin kada je satanista Robert Hej zaklao svog rođaka, priča se i o sektama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije