Ex -Yu

Stefanović: Policija razgovarala sa Bekom o motivima napada

 Stefanović: Policija razgovarala sa Bekom o motivima napada
Stefanović: Policija razgovarala sa Bekom o motivima napada

BEOGRAD- Policija je obavila razgovor sa biznismenom Milanom Bekom, koji je nedavno ranjen, ali on zbog zdravstvenog stanja nije želio da govori o napadu na njega dok se ne oporavi, izjavio je danas minsitar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

On je na sjednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove precizirao da je policija juče razgovarala sa Bekom i da ''on nije spreman da govori i da iznese sumnje o razlozima za napad, dok se ne oporavi".

Stefanović je dodao i da policijska istraga ide u određenim pravcima i da će policija sačekati da dobije dodatne informacije od Beka, kao i da će se onda vidjeti da li će se podaci podudarati.

Stefanović je dodao i da je policija u dosadašnjem toku istrage obavila više informativnih razgovora sa nekim osobama, a da je neke i testirala na poligrafu, objasnivši da zbog istrage ne može ništa više konkretno da kaže.

On smatra i da se istraga razvija u dobrom pravcu, a očekuje da će otkrivanju onih koji su pokušali da ubiju Beka doprinjeti i forenzički nalazi koji su se u proteklom periodu pokazali kao veoma dragocjeni za slične istrage.

Beko je ranjen u stomak i grudi ispred svoje kuće na Senjaku 14. novembra, kada je na njega iz vatrenog oružja pucao nepoznati napadač.

Policija je ispred Bekove kuće pronašla četiri čaure i jedno zrno.

Biznismen je u subotu pušten na kućno lječenje.

        

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije