Ex -Yu

Stefanović: Preduzete ozbiljne mere bezbednosti

Stefanović: Preduzete ozbiljne mere bezbednosti
Foto: N.N. | Stefanović: Preduzete ozbiljne mere bezbednosti

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da su preduzete ozbiljne mjere bezbjednosti zbog sutrašnje posjete predsjednika Rusije Vladimira Putina.

Stefanović je naveo da će ruta kojom će se ruski predsjednik kretati biti predstavljena i da će se znati koje ulice mogu biti blokirane.

"Bezbednosne mere su ozbiljne na trasama kojima će se kretati. Siguran sam da će Sekretarijat za saobraćaj i ljudi iz grada obavestiti građane koji žive na trasama kretanja vozila da ne parkiraju vozila sutra na toj ruti. Neće to biti dugotrajna akcija, jedan dan nije predug", rekao je Stefanović za TV "Prva".

On je naveo da protokol predsjednika Republike, između ostalog, predviđa ko će Putina dočekati na aerodromu, a da će svečani doček ruskog predsjednika biti ispred Palate Srbija, gdje će biti i članovi Vlade.

"Ozbiljne mere bezbednosti su preduzete, kao što uvek radimo kada dolaze važni gosti jer je Srbija dobar domaćin. Kod nas ne može da se desi, kao u nekim zemljama, da dragog gosta koji dođe u bilo koje doba ovde neko kamenuje ili da mu učini nešto nažao", rekao je Stefanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije