Ex -Yu

Stiven Segal će obučavati specijalne jedinice MUP-a Srbije

Stiven Segal će obučavati specijalne jedinice MUP-a Srbije
Stiven Segal će obučavati specijalne jedinice MUP-a Srbije

U razgovoru s gradonačelnikom Beograda, američki glumac Stiven Segal kazao je da želi da otvori školu aikida u Srbiji kako bi promovisao taj sport i doprinio promociji Beograda, a predviđeno je da održi i obuku Specijalnim jedinicama MUP-a Srbije.

"Velika je čast da jedan od najvećih svjetskih glumaca bude naš gost tri dana, da sa njim razgovaramo i pokušamo da izgradimo most prijateljstva između njega, njegovih prijatelja i grada Beograda, a cilj je da se što veći broj filmova snimi u našem gradu'', rekao je Mali, navedeno je u saopštenju Gradske uprave.

Prema njegovim riječima, s obzirom na izmjene zakona kojim se daju poreske olakšice za snimanje filmova i da je Beograd jedan od najstarijih gradova u Evropi on, kao i cijela Srbija, nudi interesantne mogućnosti za ovu vrstu posla.

''Ideja nam je da to ostvarimo i tako zaradimo novac, ali i da promovišemo našu zemlju'', istakao je Mali dodajući da je zahvalan Segalu što je odvojio vrijeme da posjeti Prihvatilište za djecu.

Poznati holivudski glumac posjetio je juče Prihvatilište za djecu i družio se sa mališanima iz te ustanove, a predviđeno je da tokom posjete Beogradu održi, po ugledu na ostale koje drži u svijetu, obuku Specijalnim jedinicama MUP-a Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije