Ex -Yu

Subotić: Nemam nikakve veze sa napadom na Beka

Subotić: Nemam nikakve veze sa napadom na Beka
Subotić: Nemam nikakve veze sa napadom na Beka

BEOGRAD - Biznismen Stanko Subotić poručio je danas da nema nikakve veze sa pokušajem atentata na biznismena Milana Beka, te da se u najkraćem roku odazvao na poziv policije i u svojstvu građanina odgovorio na sva pitanja u istrazi.

Subotić je, povodom informacija koje su se pojavile u medijima u vezi sa njegovim saslušanjem u okviru istrage atentata na Beka, naveo da se, pošto nema šta da skriva, uredno i u najkraćem roku odazvao pozivu nadležnih kako bi odgovorio na sva njihova pitanja.

"U izjavi sam potvrdio ono što je istina - da nemam nikakve veze sa ovim slučajem i podsetio ih da sam protiv Beka podneo nekoliko krivičnih prijava zbog poslovnih problema u vezi sa zloupotrebom oko privatizacije 'Novosti'", saopštio je Subotić.

Napominjući da ima "žarku želju da se taj njegov spor okonča pred nadležnim sudom", Subotić je naveo da iskreno želi da policija što prije uspješno okonča istragu i pronađe krivce u slučaju pokušaja atentata, te istakao da Beku želi brz i uspješan oporavak.

Beogradski mediji su ranije danas prenijeli da je Subotić saslušan prije tri dana u okviru istrage atentata na Beka. Prema navodima medija, Subotiću je ponuđeno i poligrafsko testiranje, ali je on to odbio.

Mediji pišu i da će, poslije Subotića, ovih dana biti ispitan i vlasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković, kao i još nekoliko poznatih biznismena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije