Ex -Yu

Suprug nestale Ivane: Gledali smo gdje ćemo ići na more

Suprug nestale Ivane: Gledali smo gdje ćemo ići na more
Suprug nestale Ivane: Gledali smo gdje ćemo ići na more

ZAGREB - Trebali smo ići krajem mjeseca na more, u Zadar. Ivani je istekao ugovor sa školom u kojoj je radila kao asistentica u nastavi, a ja tada imam godišnji. Tražila je u nedjelju navečer preko interneta apartmane i hotele u koje bismo mogli ići. Sve je bilo normalno, nismo se svađali i ne znam zašto je te noći otišla s malim, kazao je Valentin Fogadić, suprug nestale Ivane (29) i otac malog Patrika (5).

Valentin zajedno s policijom, vatrogascima, spasiocima HGSS-a i ostalima pretražuje dio Međimurske i Varaždinske županije u potrazi za svojom porodicom, piše Večernji list.

Fogadiću se pridružio i njegov brat Robert. Kaže, Ivanu nije često viđao, ali su se dopisivali na društvenoj mreži.

"Prema njenim komentarima i putem poruka nikako nisam mogao naslutiti da će se ovo dogoditi", rekao je Robert Fogadić za RTL Danas.

Ivana je s Patrikom u ponedjeljak u dva sata poslije ponoći u opel astri, registarskih tablica ČK 783-GC, napustila porodični dom u Totovcu nadomak Čakovca. Ostavila je oproštajno pismo iz kojeg se moglo naslutiti ono najgore - da će sebi i sinu oduzeti život. Posljednja zabilježena lokacija Ivaninog mobilnog telefon je u blizini Orehovice.

Iako je, kako se neslužbeno saznaje, Ivana sa sobom od kuće ponijela određenu svotu novca, nije prešla nijedan granični prelaz niti je njeno vozilo zabilježeno na nekoj od naplatnih kućica. Mobilni telefon je neaktivan.

Ivana je visoka oko 170 cm, slabije tjelesne građe, kraće kestenjaste kose, dok je Patrik visok oko 120 cm, takođe slabije tjelesne građe i kraće kestenjaste kose, objavila je međimurska policija.

Mole se svi građani koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestanku majke i sina ili ukoliko uoče osobe koje bi odgovarale njihovom opisu, da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

Takođe, informacije možete dostaviti i putem email adrese: [email protected], prenosi 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije