Ex -Yu

Suprugu izbo nožem, u napadu povrijeđena i beba

Suprugu izbo nožem, u napadu povrijeđena i beba
Foto: Ilustracija | Suprugu izbo nožem, u napadu povrijeđena i beba

GRAČANICA - Milan Tomoć nožem je izbo suprugu Katarinu u selu Gušterica u opštini Gračanica i nanio joj povrede opasne po život, rečeno je Srni u Policijskoj stanici u Gračanici.

Tomić je suprugu napao juče oko 18.00 časova nožem u porodičnoj kući, a potom je pokušao da umakne policiji. On je uhapšen u selu Sušica nadomak Gračanice gdje je pokušao da se sakrije u kući jednog prijatelja.

Njemu je određen pritvor od 48 sati i odmah je prebačen u policijski pritvorski centar u Prištini, rekao je Srni komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Tomić je supruzi, s kojom ima dvoje maloljetne djece, nanio 12 ubodnih rana, a bebi koju je majka držala u naručju je nanio više posjekotina, kažu u policiji.

Teško povrijeđena Katarina je prebačena u KBC u Prištinu, odakle je prebačena na liječenje u Kosovsku Mitrovicu, gdje se, kako ističu u policiji, ljekari bore za njen život pošto je zadobila više uboda u grudni koš i vrat.

Iz policije kažu da je Katarina u više navrata policiji prijavljivala nasilje u porodici, ali je Tomić uspješno izbjegavao da bude saslušan u policijskoj stanici jer je u spornom periodu boravio u Nišu gdje je navodno bio zaposlen.

Tomić je, kako dodaju iz policije, od ranije poznat kao zavisnik droge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije