Ex -Yu

Sveobuhvatna kontrola saobraćaja noćas u Beogradu i Prijepolju

Sveobuhvatna kontrola saobraćaja noćas u Beogradu i Prijepolju
Foto: Ilustracija | Sveobuhvatna kontrola saobraćaja noćas u Beogradu i Prijepolju

BEOGRAD - Policija u Beogradu i Prijepolju sprovela je protekle noći sveobuhvatnu kontrolu saobraćaja radi pronalaska osoba po potjernici, narkotika, nelegalnog oružja i predmeta koji potiču ili su u vezi sa izvršenjem krivičnog djela, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

U saopštenju se navodi da je ovakvim postupanjem demonstrirana spremnost pripadnika Ministarstva da u najkraćem mogućem vremenu podignu svoje resurse i postupanje na najviši mogući nivo, kako bi se zaštitila bezbednost građana, njihova imovina i izvršila kontrola lica i vozila, pri čemu je mogućnost bjekstva takvih lica svedena na minimum.

MUP je naveo da je zaključak uspešno izvedenih aktivnosti na područijima policijskih uprava u Beogradu i Prijepolju da MUP može u svakom trenutku da garantuje bezbjednosnu zaštitu građana i imovine i hvatanje izvršilaca krivičnog djela u najkraćem vremenskom intervalu.

Beogradski mediji sinoć su prenijeli da su teško naoružani pripadnici policije blokirali sinoć Beograd na više mjesta i vršili pretrese vozila.

Policija je oko 23.00 časa blokirala Autobusku stanicu Beograd, mostove - Pančevački, Pupinov, Brankov, Stari železnički i Gazelu, kao i Autokomandu, i da je bila i na Ibarskoj magistrali, Bubanj potoku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije