Ex -Yu

Probudila se iz kome teško povrijeđena Kraljevčanka u Parizu

Probudila se iz kome teško povrijeđena Kraljevčanka u Parizu
Probudila se iz kome teško povrijeđena Kraljevčanka u Parizu

PARIZ - Kraljevčanka Ljiljana Atanasković Pavlović, koja je teško povrijeđena u terorističkom napadu u Parizu 13.novembra, izašla je noćas iz kome poslije 15 dana, rekla je njena ćerka Tamara Đorđević.

"Prijateljica nam je javila da je moja majka otvorila oči, ali još nije progovorila, i lekari u pariskoj bolnici Salpetrijer čine sve da bi joj se zdravstveno stanje poboljšalo", rekla je Đorđevićeva.

Dodala je da je Ljiljana Atanasković Pavlović imala niz operacija na glavi, plućima, ruci, kao i da je iz njenog tijela izvađeno više gelera.

"S obzirom na to da smo više od dve nedelje u neizvesnosti da li će mama preživeti, ova vest je obradovala celu našu porodicu. Nadamo se da će se mamino stanje poboljšavati iz dana u dan", rekla je Ljiljanina kći.

Ljiljana Atansaković Pavlović je bila najteže povređena od srpskih državljana koji su se 13. novembra uveče tokom terorističkog napada zatekli kod stadiona Francuska u Parizu, i jedina o čijoj se sudbini nije znalo ništa, jer u trenutku napada nije imala kod sebe lična dokumenta.

Poslije trodnevne potrage, pronađena u bolnici Salpetrijer u kojoj je bila hospitalizovana.

Povrijeđena Ljiljana Atanasković Pavlović je u petak 13. novembra sa svojim suprugom Acom Pavlovićem, takođe teško povrijeđenim, prodavala navijačke rekvizite u neposrednoj blizini koncertne dvorane Bataklan.

Tamara Đorđević navodi da je Aco, čije se stanje popravlja, ambulantnim kolima iz bolnice u kojoj je i dalje hospitalizovan, došao u bolnicu Salpetrijer kako bi obišao suprugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije