Ex -Yu

U Baru "pao" lopov iz Srbije

U Baru "pao" lopov iz Srbije
U Baru "pao" lopov iz Srbije

PODGORICA - Policija u Baru uhapsila je državljanina Srbije čiji su inicijali B.A. /34/ iz Tutina zbog osnovane sumnje da je počinio deset krađa.

Kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je B.A. počinio krivična djela na području Bara od 27. juna do 21. jula, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

"B.A. je nasilno otvarao prozore i balkonska vrata porodičnih kuća ili ulazio u kuće koristeći to što su bili otvoreni, iz kojih je ukrao novac u iznosu od oko 8.600 evra, više mobilnih telefona od kojih nekoliko veće vrijednosti, lap-topove, tablet uređaje i zlatni nakit", kaže se u saopštenju.

Policajci su pronašli i vlasnicima vratili dio predmeta, dok se za preostalim ukradenim stvarima traga.

"Policajci su, nakon privođenja, provjerama putem Interpola Podgorica utvrdili da je B.A. u ranijem periodu koristio drugi identitet i da je pod tim identitetom potraživan zbog sumnje da je počinio nekoliko imovinskih delikata na području Kotora, Herceg Novog i Budve", naveli su iz policije.

B.A je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom državnom tužiocu u Baru zbog sumnje da je počinio šest teških krađa i četiri krađe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije