Ex -Yu

U Španiji poginuo hrvatski maturant

U Španiji poginuo hrvatski maturant
U Španiji poginuo hrvatski maturant

Sedamnaestogodišnji Tin Grgurić iz Delnica, koji je bio na maturskom putovanju u Španiji, poginuo je u četvrtak u Lloret de Maru, potvrdilo je Hini u subotu Ministarstvo vanjskih i evropskih poslova.

"MVEP može potvrditi da je u Lloret de Maru gdje je boravio u sklopu maturalnog putovanja preminuo Tin Grgurić (1996) iz Delnica. Policijska istraga još traje, ali policija već sada sa sigurnošću može reći da smrt nije posljedica kriminalnog čina te da je vjerojatno posljedica nesretnog slučaja. Veleposlanstvo je u stalnom kontaktu s učenicima i profesorima, pruža svu pomoć a očekuje se da će učenici danas krenuti natrag kući", rekla je portparol MVEP-a Danijela Barišić.

Po pisanju španskih medija, sedamnaestogodišnji mladić pronađen je u četvrtak naveče mrtav na gradilištu u samom središtu Lloret de Mara. On je umro nakon pada s dizalice visoke 25 metara, a radnici koji su vidjeli da je mladić pao obavijestili su hitnu pomoć. Njezini radnici nisu mogli ništa učiniti jer je tinejdžer poginuo na licu mjesta. Policija je otvorila istragu, dodaju mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije