Ex -Yu

Ubica u Kliničkom centru u Podgorici

Ubica u Kliničkom centru u Podgorici
Ubica u Kliničkom centru u Podgorici

BAR - Baranin Adžija Nikezić /80/, koji je ubio komšiju Adema Skurića /73/, prebačen je u Klinički centar u Podgorici gdje se ljekari bore za njegov život nakon što je pokušao da izvrši samoubistvo.

Nikezić je juče ubio oca od svoje snaje, potom se zabarikadirao u kući u Maloj Gorani kod Bara i prijetio da će se ubiti, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Pregovori između njega i policije da se preda trajali su više od 12 časova.

Iz crnogorske policije navode da se jutros oko 3.15 časova čuo pucanj, ali je pregovarački tim policije i poslije toga nastavio komunikaciju sa Nikezićem.

Komunikacija je prekinuta nešto prije 4.00 časa jutros, pa je policija ušla u kuću i zatekla Nikezića u veoma lošem stanju.

"Pored njega bila je boca sa tečnošću. Pretpostavlja se da je riječ o otrovu", navode iz policiji.

Zdravstvenu pomoć starcu prvo je pružila ekipa Hitne pomoći koja je bila na licu mjesta i prebacila ga u bolnicu u Bar, a odatle je transportovan u Klinički centar u Podgoricu.

Mještani pričaju da se ubistvo dogodilo poslije vjerskog obreda u seoskoj džamiji, kao najvjerovatniji motiv navode višegodišnju netrpeljivost između Nikezića i Skurića, koji godinama nisu razgovarali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije