Ex -Yu

Uhapšen još jedan sveštenik zbog droge

Uhapšen još jedan sveštenik zbog droge
Foto: N.N. | Uhapšen još jedan sveštenik koji je dilovao drogu!

KRUŠEVAC - Poslije sveštenika Milana Jordovića iz Požege, koji je sa vjeroučiteljem transvestitom prije manje od mjesec dana pao sa 27 kilograma skanka, danas je uhapšen i pop iz Kruševca koji je dilovao travu i amfetamine!

Policajci iz Vrnjačke Banje sinoć su oko 20 sati kod Stefana Mitrović, sveštenika iz Kruševca (parohija Velika Drenova, Stragari), pronašli 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina. Kako prenosi Informer, droga koja je pronađena kod sveštenika bila je namjenjena za prodaju licima u Vrnjačkoj Banji.

Svešteniku Stefanu Mitroviću određena je mjera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti priveden kod nadleznog tužioca u Kraljevu.

Da podsjetimo, krajem februara policija je uhapsila sveštenika Milana Jordovića iu Požege i bivšeg vjeroučitelja Zorana Marinkovića, kad je u posebnim šupljinama u "pasatu" pronađeno 27 kilograma skanka.

Milan nije nosio svešteničku odoru, a Zoran je bio obučen kao žena, pa je tražio da ga pretrese žena - policajac. Ubrzo su policajci ostali u šoku kad su shvatili ko su zapravo Milan i Zoran.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije