Ex -Yu

Uhapšen sin Nasera Keljmendija u Beogradu

Uhapšen sin Nasera Keljmendija u Beogradu
Foto: N.N. | Uhapšen sin Nasera Keljmendija u Beogradu

BEOGRAD - Sin jednog od vođa najjačih albanskih kriminalnih klanova Nasera Keljmendija, Elvis (39), uhapšen je prije dva dana u Beogradu zbog sumnje da je pretukao svoju 25-godišnju djevojku i jer je nezakonito držao pištolj sa šest metaka u stanu kojem su boravili.

Elvis Keljmendi je upravo saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu koje je predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana, a o tom predlogu do kraja dana odlučiće sud.

Portparol tužilaštva Aleksandra Ðenadić rekla je Tanjugu da je Keljmendi saslušan zbog sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja i municije.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svjedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično djelo, dodala je Ðenadić.

Policija je juče saopštila da se nakon pretresa garaže i stana pronašla pištolj u ilegalnom posedu i šest metaka.

Sa pomenutom djevojkom je bio u vezi oko osam meseci.

Specijalno tužilaštvo Kosova tereti njegovog oca Nasera Keljmendija, za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delalića i kupovinu, posjedovanje, rasturanje i neovlašćenu prodaju raznih vrsta narkotika i u toku mu je suđenje.

Mediji pišu da se on smatra vođom jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu i da se godinama nalazi na "crnoj listi" SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije