Ex -Yu

Uhapšena "Vidovita Natalija"

Uhapšena "Vidovita Natalija"
Uhapšena "Vidovita Natalija"
N.N.

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je tri oosbe koje se sumnjiče da su prevarom oštetili građane za više od 800.000 dinara i to tako što su se predstavljali kao "Vidovita Natalija" nudeći građanima pomoć u rješavanju različitih problema, saopštio je danas MUP.

Kako se navodi, oni su za dogovorenu uslugu tražili od građana da putem post neta uplate određeni novčani iznos koji se kretao do 100.000 dinara, i tako je u jednom slučaju, sredovječni muškarac za devet dana uplatio 800.000 dinara.

Dodaje se da su u prevarama, osumnjičeni imali podjeljene uloge, muškarci su bili zaduženi za davanje oglasa i podizanje novca, dok se žena javljala na telefon i ugovarala "posao".

Pošto se sumnja da je u ranijem periodu bilo više oštećenih, policija poziva građane koji su prevareni na ovaj način da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na telefon 011/279-76-04.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičenih osoba biće podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično djelo prevare, kaže se u saopštenju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije