Ex -Yu

Uhapšena tri lica zbog ubistva maloljetnika

Uhapšena tri lica zbog ubistva maloljetnika
Uhapšena tri lica zbog ubistva maloljetnika

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su u dvorištu Osnovne škole u Kaluđerici učestvovale u ubistvu šesnaestogodišnjeg Marka Jakovljevića, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Kriminalistički inspektori su prikupili materijalne dokaze koji potkrepljuju sumnju da su B.S. /19/, Đ. S./19/ i J.M. /20/ počinili krivično djelo.

Osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužiocu, a policija nastavlja rad na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojim se ubistvo desilo u ponedjeljak, 21. aprila, utvrđivanju uloge i odgovornosti pojedinih maloljetnih lica, posebno nakon izvršenog ubistva, u pravcu pružanja pomoći na skrivanju i uništavnju dokaza, navedeno je u saopštenju.

Prve informacije, koje su mediji prenijeli nakon ubistva maloljetnog Jakovljevića, bile su da je na njega pucano iz luksuznog džipa, dok je u školskom parku sjedio sa drugaricama.

Nakon toga uslijedile su informacije da je dječak ubijen greškom dok je sa svojim prijateljem i starijim bratom razgledao pištolj koji je u vlasništvu oca jednog od njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije