Ex -Yu

Umrla dok su joj sahranjivali muža i kćerku

Umrla dok su joj sahranjivali muža i kćerku
Umrla dok su joj sahranjivali muža i kćerku

Jelena Imbra (36) preminula je juče po podne u Beogradu, u momentu dok su u Beloj Crkvi sahranjivani njen suprug Vladimir (36) i sedmomjesečna ćerka Lana.

Jelena je treća žrtva stravičnog udesa u petak po podne u Bavaništu, kada je na „reno” u kome je bila porodica Imbra naletio kamion kojim je upravljao Miljan Lalić (42). Stravičnu nesreću preživela je samo Vladimirova i Jelenina četvrogodišnja ćerka Una.

Vladimir koji je vozio „reno” nastradao je na mjestu nesreće, a sedmomjesečna Lana je preminula po prijemu u beogradski Urgentni centar, gdje ljekari nisu mogli da joj pomognu. Borili su se do juče i za život Jelene Imbre.

''Jelena je sve vreme od kada je dovezena bila u jako teškom stanju. Uprkos svim naporima lekara, ona je preminula juče po podne'', izjavila je za „Blic” Aleksandra Berić, portparol Kliničkog centra.

Jelena je izdahnula u času kada su na groblju u Beloj Crkvi sahranjivali njenog muža i njihovu kćerkicu. Beskrajna tuga uvukla se u srca porodica, prijatelja, kolega. Svi oni juče su jecajući ispratili Vladimira i Lanu na groblju u Beloj Crkvi. Nekoliko stotina njih išlo je iza Jelenine i Vladimirove porodice koji su pratili Vladimirov sanduk i mali beli u kome je bilo Lanino tijelo.

Suze nije mogao da suzdrži ni sveštenik, koji je plačući držao opijelo. Otac i kćerka sahranjeni su u istoj grobnici.

''Ovako tužnu sahranu nikada nisam videla. Bela Crkva ne pamti ovako strašnu tragediju. I baš sada da umre ionako lepa i plemenita Jelena..'', rekla je uplakana žena dok je ispred svoje kuće u suzama posmatrala sahranu.

Vladimir i Lana ispraćeni su uz opijelo i čitanje brojnih telegrama saučešća.
Jelena i Vladimir su rodom iz Bele Crkve, a prije nekoliko godina preselili su se u Beograd, gdje su živjeli u iznajmljenom stanu na Karaburmi. Jelena je radila u Alfa banci, Vladimir u „Hemofarmu”, pa u „Farmakomu”.

Četvorogodišnja Una je poslije saobraćajne nesreće primljena u beogradski Urgentni centar, pa u Dečju univerzitetsku kliniku u Tiršovoj. Ona je poslije ukazane pomoći puštena na kućno liječenje. Prema svjedočenju očevidaca, Una je imala povredu na glavi. Oporavlja se od povreda kod rođaka u Beloj Crkvi.

Nesreća
Otac Vladimir preminuo je na licu mjesta u Bavaništu posle stravične saobraćajne nesreće. Vatrogasci su morali da režu „reno“ kako bi izvukli njegovo tijelo.

Nije izdržala
Jelena Imbra izdahnula je juče u Urgentnom centru u Beogradu. Teško je povrijeđena u sudaru i ljekari su se tri dana borili za njen život. Biće sahranjena kraj muža i dijeteta.

Vezane vijesti:

Mala Una ostala sama na svijetu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije