Ex -Yu

Upali mu u kuću, pretukli ga, pa silovali njegovu djevojku

Upali mu u kuću, pretukli ga, pa silovali njegovu djevojku
Foto: Ilustracija | Upali mu u kuću, pretukli ga, pa silovali njegovu djevojku

MLADENOVAC - Bata V. (21) i Danijel M. (31) uhapšeni su danas zbog sumnje da su pretukli I. V. (21), a potom silovali njegovu 27 godina stariju djevojku, saznaje “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica napadača upala su u kuću mladića I. V. u selu Velika Krsna kraj Mladenovca. Prethodno su vidjeli ovaj ljubavni par kako ide ka jednoj straćari u Velikoj Krsni.

Dvojica nasilnika koji su ih spazili dok su sjedeli i pili ispred lokalne prodavnice u Krsni skovali su plan da spopadnu nesrećnu ženu i pretuku njenog dečka. Tako su u gluvo doba noći upali u straćaru, a Bata V. je nekoliko puta udario pesnicom u glavu I. V. i oborio ga na pod. Danijel je nesrećnog mladića potom odvukao u drugu sobu gdje ga je držao zatočenog, dok je Bata V. to iskoristio i silovao njegovu djevojku.

– Prema izjavi oštećene, napadači su joj zapretili da mora da ima seks sa jednim od njih – ili će joj dečka pretući – kaže za “Blic” izvor upućen u slučaj.

Nakon što je završio sa iživljavanjem nad nesrećnom ženom, Bata V. je izvukao mladića napolje gdje su on i Danijel nastavili da ga tuku. Nakon teškog mučenja koje su preživjeli mladić i žena pozvali su policiju.

– Pošto je policajcima ispričala šta se dogodilo, žena je odmah poslata u bolnicu na hitan pregled da bi se utvrdilo da li je bila silovana. Ginekološki pregled je potvrdio da nesrećna žena ima povrede genitalija – navodi za “Blic” izvor iz istrage.

Ubrzo nakon što je brutalno djelo prijavljeno policiji, dvojica Mladenovčana su pronađena i uhapšena. Osim za silovanje, Bata V. se sumnjiči i za zlostavljanje i mučenje, dok je Danijel M. osumnjičen za pomaganje u silovanju, kao i za spomenuto mučenje.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu koje će nastaviti istragu protiv dvojice nasilnika iz Mladenovca.

Prema nezvaničnim saznanjima, dvojica napadača nisu odranije poznata policiji. Bata V. je, međutim, nedavno učestvovao u jednom rijalitiju, pa je u selu dobro poznat. 

(Blic.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije