Ex -Yu

Ustaškim koračnicama plaše Nikolovske

Ustaškim koračnicama plaše Nikolovske
Ustaškim koračnicama plaše Nikolovske

SPLIT - Porodica Nikolovski iz Splita, koja je prije tri dana ušla u svoj stan poslije tri godine čekanja i svih pravosnažno riješenih sporova u njihovu korist, strahuje od hrvatskog ratnog veterana Zlatka Ljubičića koji želi da se useli u taj stan.

Zoran Nikolovski kaže da su se iz stana sa sprata iznad, u kojem je smještena porodica penzionisanog ratnog veterana Ljubičića, zaorile ustaške koračnice, te da Ljubičić ne odustaje od stana i sa svojom porodicom dežura pred vratima.

Nikolovski ističe da je policija u prijateljskim odnosima sa Ljubičićem i da ne reaguje na ustaške pjesme koje dopiru iz komšijskog stana.

"Kada smo ušli u stan, dvojica policajaca provalila su sa Ljubičićem unutra. Jedan me policajac udario u prsa. Situacija se smirila tek kada im je došao vođa smjene", kaže Nikolovski za hrvatski portal "Indeks"

Zoran i njegov otac Boro, koji imaju  sva moguća rješenja da se nalaze u vlastitom stanu,  postali su taoci jer ne ne smiju napustiti stan da Ljubičić sa svojom porodicom ne uđe.

Ovaj psihološki rat traje već tri dana nakon što je porodica Nikolovski ušla u stan u Kaštelanskoj ulici poslije tri godine čekanja i svih pravosnažno riješenih sporova u njihovu korist.  

Portal navodi da danas u splitskoj policiji  nije bilo moguće provjeriti šta  su preduzeli po ovom pitanju.

(Foto: Index)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije