Ex -Yu

Vozač BMW-a u kojem je poginulo troje mladih pokušao samoubistvo

Vozač BMW-a u kojem je poginulo troje mladih pokušao samoubistvo
Vozač BMW-a u kojem je poginulo troje mladih pokušao samoubistvo

BEOGRAD - Dušan Jovanović /19/, vozač automobila koji je prošle subote sletio u Dunav kada je poginulo troje mladih, pokušao je da izvrši samoubistvo u zatvorskoj bolnici.

Jovanović je pokušao da se ubije u četvrtak, 27. novembra, tako što se oštrim predmetom isjekao po podlaktici, prenosi "Blic".

Portparol Uprave za zavodske sankcije Zorana Vučićević rekla je da je Jovanovićev slučaj okarakterisan kao samopovređivanje i da nije bio životno ugrožen.

Prema navodima "Blica", izvor upoznat o slučaju rekao je da je Jovanović bio u bolničkoj sobi na odjeljenju psihijatrije, te da je iskoristio trenutak kada u sobi nije bilo nikog od medicinskog osoblja i isjekao se po ruci pred drugim pacijentima.

Jovanović je u zatvorsku bolnicu prebačen dan poslije određivanja pritvora zbog lošeg psihičkog stanja. Zbog procjene ljekara da nije agresivan prema sebi stavljen je u grupnu sobu sa ostalim pacijentima.

On nije bio vezan za krevet, što je standardna procedura kada je riječ o pacijentima za koje se procijeni da imaju samoubilačke namjere.

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Adi Huji u Beogradu prošle subote rano ujutru poginuli su Nemanja Antić /18/, Anastasija Stajić /16/ i Miloš Janković /20/, koji su se udavili kada je automobil "BMV" u kojem su se nalazili sletio s puta u Dunav.

Iz potopljenog vozila uspjeli su da isplivaju vozač Dušan Jovanović /19/, Milica Jokić /18/ i Luka Višnjić /20/.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije