Ex -Yu

Vučić: Srbija u opasnosti, najgori lopovi bi da se vrate na vlast

Vučić: Srbija u opasnosti, najgori lopovi bi da se vrate na vlast
Vučić: Srbija u opasnosti, najgori lopovi bi da se vrate na vlast

INÐIJA - Premijer i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je danas da se nad Srbijom nadvila velika opasnost jer oni koji su je godinama razarali žele da se vrate na vlast i poručio da ih se ne plaši i da će ih pobijediti ponovo.

Vučić je u obraćanju građanima u Inđiji, gdje je prisustvovao otvoranju novog pogona kompanije IGB automativ, rekao da su državom prije samo nekoliko godina upravljali tajkuni i "najgori lopovi", a da ti isti sada žele da se vrate na vlast, drže pridike.

"Prete nam jer smo poštenjem, radom i trudom uspeli da nadoknadimo sve ono što su krali i pljačkali i uspeli da vratimo Srbiji nadu", rekao je Vučić.

On je dodao i da bi oni koji su "razarali zemlju godinama i decenijama, uništavali industriju u Inđiji, Vojvodini i Srbiji", danas ponovo da se vrate na vlast.

"Moja poruka za njih, ali i za vas - nismo ih se nimalo uplašli, mogu da viču, da izmišljalju, da izvlače neistine, borićemo se ne za sebe kao što su se oni borili samo za sebe, već sa zemlju, našu decu, za našu budućnost, a vi se spremite uskoro krećemo pobedićemo ih ponovo", istakao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije