Ex -Yu

Vučić: Srpska država neće ostaviti svoj narod na cedilu

Vučić: Srpska država neće ostaviti svoj narod na cedilu
Foto: Tanjug | Vučić: Srpska država neće ostaviti svoj narod na cedilu

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je danas da je za tu partiju od presudnog značaja da sačuva živote i bezbjednost svojih ljudi na Kosovu i Metohiji.

Vučić je, na konferenciji za štampu u sjedištu SNS, prenio da je najduže, na sjednici Predsjedništva SNS, razgovarano o KiM.

"Za nas je od presudnog značaja da sačuvamo živote i bezbednost naših građana. Uvereni smo i nadamo se da ćemo u tom poslu imati podršku KFOR-a, a svakako srpska država neće ostaviti na cedilu svoj narod", podvukao je on.

"Znam da se svi pitaju hoće li biti izbora ili ne i da im je manje bitno ovo pitanje, ali SNS interesuje SNS i time se bavimo. To je za nas jedno od navažnijih pitanja", objasnio je Vučić.

Kazao je da je obavijestio članove Predsjedništva SNS o svemu što se dešavalo u razgovorima, i šta se zbivalo poslije uvođenja taksi koje je Priština uvela na srpsku robu, te i o atmosferi i situaciji na KiM.

On je ukazao da takse predstavljaju veliki ekonomski problem, jer realno utiču 0,4 odsto, a neki kažu i čak 0,7 odsto na BDP.

"To je ogromna šteta za Srbiju i naše građane", podvukao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije