Ex -Yu

Vučić uputio Orbanu telegram saučešća

Vučić uputio Orbanu telegram saučešća
Vučić uputio Orbanu telegram saučešća

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća mađarskom premijeru Viktoru Orbanu povodom teške saobraćajne nesreće u kojoj su na sjeveru Italije poginuli đaci iz Mađarske.

"U ime Vlade Srbije i lično ime želim da izrazim najdublje saučešće povodom strašne tragedije i saobraćajne nesreće u kojoj je stradao veliki broj dece. Želim da Vam kažem da svi građani Srbije saučestvuju u velikom bolu i molim Vas ‎da naše iskreno saučešće prenesete i porodicama stradalih u velikoj nesreći, koja se dogodila u Italiji", naveo je Vučić, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Najmanje 16 ljudi poginulo je, a oko 40 je povrijeđeno nakon što se autobus koji je prevozio mađarske đake zapalio u sjevernoj Italiji, saopštila je policija.

Šef saobraćajne policije grada Verone Đirolamo Lakuanti rekao je da su većina putnika bili učenici tinejdžerske dobi u pratnji nekoliko nastavnika i roditelja.

Autobus se tokom noći zaustavio u blizini izlaza sa auto-puta, a video snimci koje prenosi lokalna televizija pokazuju autobus u plamenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije