Ex -Yu

Zadavio suprugu, pa se objesio zbog ljubavnog trougla?

Zadavio suprugu, pa se objesio zbog ljubavnog trougla?
Zadavio suprugu, pa se objesio zbog ljubavnog trougla?

MIONICA - Muž i žena Aca (31) i Marija Pavlović (31) iz Mionice nađeni su mrtvi u selu Radobić.

Aca je najvjerovatnije zadavio suprugu Mariju, a potom se objesio.

Motiv porodične tragedije, zbog koje je dvoje maljoletne djece ostalo bez roditelja, najvjerovatnije je ljubavni trougao.

Leševi supružnika pronađeni su u ataru sela Radobić, u blizini groblja. Marija se nalazila u automobilu „fijat marea“, sa jasnim tragovima davljenja oko vrata, dok su inspektori Acino tijelo pronašli obješeno o drvo, 50 metara dalje.

Pavlovići su dom u Mionici napustili u subotu prije podne, prethodno je Marija pozvala svoju sestru u selu Krčmar i požalila se da joj „Aca prijeti ubistvom“. U subotu poslije podne, prijavljen je njihov nestanak i počela je potraga, piše Blic.

''Oboje su bili dragi ljudi, ali se nisu dobro slagali. Problem je bio u tome što je Aca imao ljubavnicu u komšiluku i Marija je očigledno znala za to. On je odrastao bez oca, majka ga je odgajila, privatno se bavio molerajem. Ne mogu da verujem da problem nisu mogli da reše makar razvodom'', kaže poznanik Pavlovića.

Pokušaj trovanja lijekovima  

U Mionici je juče hitna pomoć pozvana zbog pokušaja trovanja A. B. koja je, kažu poznanici, bila Acina ljubavnica. Ona je, kako se saznaje, pokušala da se otruje lijekovima, ali je spasena i van životne je opasnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije