Ex -Yu

Zaplijenjeno 68 kilograma skanka

Zaplijenjeno 68 kilograma skanka
Zaplijenjeno 68 kilograma skanka

PODGORICA - B.Q je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Carinici i Hercegnovska policija - odjeljenje granične bezbjednosti  danas su na graničnom prelazu Debeli Brijeg zaplijenili oko 68 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, vrsta skank.

Droga je pronađena kontrolom putničkog motornog vozila marke "Citroen", albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin B.Q. (37).

"Pretresom vozila, u patosu, u specijalno napravljenom bunkeru, pronađeno je 65 pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 68 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank. O pronalasku pomenute opojne droge obaviješteni su policajci Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, Kotor i Tivat, kojima su predati B.Q, pronađena materija i vozilo", ističe se u saopštenju Uprave policije.

B.Q je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Zaplijenjena droga je poslata na vještačenje u Forenzički centar, a osumnjičeni B.Q će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti predat nadležnom državnom tužiocu na dalju nadležnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije