Ex -Yu

Zastupnik Bulj izazvao incident, pokušao da presretne Vučića

Zastupnik Bulj izazvao incident, pokušao da presretne Vučića
Foto: Facebook | Zastupnik Bulj izazvao incident,pokušao da presretne Vučića

ZAGREB - Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj napravio je danas incident, kada je pokušao da presretne predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na ulasku u Sabor.

Kamere su naime pratile predsjednika Vučića koji je pješice pošao iz sjedišta hrvatske vlade preko Markovog trga do zgrade hrvatskog parlamenta, a na snimku se samo čulo kako Bulj dobacuje nešto Vučiću, ali, pošto ga je obezbjeđenje zadržalo dalje, nije se moglo razabrati šta je doviknuo.

Čulo se, međutim, i vidjelo kako mu Vučić, nimalo uznemiren, odgovara:

"Nisam se uplašio, mogu da vam odgovorim na svako pitanje, za mene nema tabu tema....", rekao je Vučić.

Hrvatski novinari javili su da je Bulj pokušao da izađe pred srpskog predsjednika, ali nije uspio, pa mu je dobacio "kada će posjetiti hrvatsku Glinu".

Bulj je prije toga učestvovao na protestu hrvatskih veterana i udovica na Trgu bana Jelačića, a u izjavi novinarima je protestovao što im nije dozvoljen protest na Markovom trgu.

Bulj je rekao da ne razumije zbog čega predsjednik Srbije dolazi i zašto su ga zvali predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i predstavnici hrvatske diplomatije.

"Ovo je samo igrokaz koji vređa porodice poginulih branitelja, kojima je zabranjen legalno prijavljen protest na Trgu sv. Marka", kazao je Bulj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije