Ex -Yu

Zbog presude prijetio da će skočiti sa zgrade suda

Zbog presude prijetio da će skočiti sa zgrade suda
Zbog presude prijetio da će skočiti sa zgrade suda

PANČEVO - Policija je uspjela da ubijedi Bogdana Petkovića iz Banatskog Karlovca da siđe sa krova zgrade pančevačkog suda na koji se jutros popeo revoltiran sudskom presudom, prijeteći da će skočiti.

Stariji muškarac popeo se jutros oko 9.30 na krov zgrade pančevačkog suda tako što je prethodno razbio staklo na prozorima u zgradi suda, pobjegao obezbjeđenju i tako izašao na krov trospratne zgrade, sa koje je nekoliko puta viknuo da se zove Bogdan Petković i da je iz Banatskog Karlovca.

Portparol Višeg suda u Pančevu Sandra Medaković izjavila je za beogradske medije da su predstavnici beogradske policije ubijedili muškarca oko 13.30 časova da siđe sa krova suda.

Ona je napomenula da je čovjek sa vrha zgrade dovikivao da je revoltiran time što je izgubio parnicu te da traži izmjenu presude, kao i da predsjednik suda, koga smatra odgovornim, bude smijenjen.

Prema nezvaničnim informacijama, ovaj čovjek se sudio sa komšijom zbog septičke jame, dok portparol suda tvrdi da se protiv njega nije vodio takav postupak u pančevačkom sudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije