EU upozorila Prištinu i Tiranu

BRISEL - Priština i Tirana su u obavezi da u potpunosti poštuju odredbe Sprazuma o stabilizaciji i pridruživanju koje se odnose na korektno upravljanje granicama.

Nemanja Matić anonimni donator koji je platio liječenje Dušanu

Nemanja Matić, srpski fudbaler, anonimni je donator koji je za malog Dušana Todorovića uplatio neophodnih 70.000 evra kako bi otputovao na liječenje u Barselonu.

Vučić sa Putinom u Moskvi početkom oktobra

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se početkom oktobra u Moskvi sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Vulin: Osudite ratne huškače bar jednom

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin pozvao je danas međunarodnu zajednicu, prije svega zapadne zemlje koje podržavaju samoproglašenu nezavisnost Kosova, da ...

Radnik poginuo u padu s krova hangara

BEOGRAD - Jedan muškarac poginuo je danas u ulici Žorža Klemensoa 39, na području Luke Beograd, kada je pao sa krova hangara, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Sportski trener osumnjičen za seksualno zlostavljanje djevojčica

Opštinsko državno tužilaštvo u Zagrebu ispitalo je muškarca (66) zbog osnovane sumnje da je počinio više krivičnih djela protiv polne slobode i polnog zlostavljanja i ...

Vučić: Nema sile koja me može naterati da priznam Kosovo

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da nema sile koja ga može natjerati da prizna nezavisnost Kosova.

Za zaposlenje medicinske sestre primila mito od 4.000 evra

BEOGRAD - Pripadnici Odjeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a Srbije uhapsili su ženu čiji su inicijali A.A. /43/, bivše odgovorno lice Doma zdravlja u Užicu, zbog sumnje da ...