Gradovi

Besplatne informacije o turističkoj ponudi Trebinja

Besplatne informacije o turističkoj ponudi Trebinja
Foto: N.N. | Besplatne informacije o turističkoj ponudi Trebinja

TREBINJE - U Trebinju je danas na tri frekventne lokacije završeno postavljanje tač skrin /touch screen/ digitalnih kioska koji posjetiocima pružaju besplatan pristup svim informacijama o turističkoj ponudi grada, ali i institucija u kojima su postavljeni.

U Turističkoj organizaciji Trebinja navode da su digitalni kiosci postavljeni u Muzeju Hercegovine, Kulturnom centru i na Autobuskoj stanici, napominjući da je riječ o najsavremenijim i najfunkcionalnijim digitalnim informativnim sistemima opremljenim tač skrin tehnologijom.

"Kao osnova funkcionisanja kioska postavljena je platforma zvanične veb-adrese Turističke organizacije grada Trebinja, koja je koncipirana tako da korisnicima omogući jednostavnije snalaženje i dostupnost važnih informacija cjelokupne turističke ponude sa opširnijim opisima i navigacijama do lokacija turističkih atrakcija", ističu u Turističkoj organizaciji.

Osnovni cilj projekta je razvoj i unapređenje promotivne i turističko-informativne djelatnosti, te podizanje nivoa pružanja usluga i upotpunjavanje sadržaja boravka turista koji posjećuju grad.

Projekat "Unapređenje turističko-informativne i promotivne djelatnosti postavljanjem tač skrin digitalnih kioska" Turistička organizacija grada Trebinja realizovala je uz finansijsku podršku Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije