Gradovi

Bosić: U Doboju se vodi prljava politička igra

Bosić: U Doboju se vodi prljava politička igra
Bosić: U Doboju se vodi prljava politička igra

DOBOJ - Predsjednik Srpske demokratske stranke /SDS/ Mladen Bosić ocijenio je da objavljivanje svjedočenja gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića u slučaju Andrije Bjeloševića, Borislava Paravca i Milana Ninkovića predstavlja nastavak pokušaja SNSD-a da po svaku cijenu preuzme vlast u Doboju.

"Interesantno je da se u Doboju uvijek vodi prljava politička igra", istakao je Bosić.

On je izrazio zabrinutost za trenutnu političku situaciju i rekao da je moguće da se "medijska haranga" vodi iz istih krugova iz kojih je vođena i 2009. godine, kada je ubijen tadašnji potpredsjednik SDS-a Branislav Garić.

Bosić je danas u Doboju prisustvovao sastanku Predsjedništva Mladih SDS-a i uručenju 130 novih članskih karata.

Predsjednik Mladih SDS-a Nina Prešić navela je da je danas održana prva konstitutivna sjednica Izvršnog odbora mladih ove stranke na kojoj je usvojen Akcioni plan rada za naredni period.

Predsjednik dobojskog Aktiva mladih SDS-a Danijel Jošić izrazio je zadovoljstvo rastom broja članova, dodajući da je ova stranka spremna za lokalne izbore.

Jošić, koji je i šef Kluba odbornika SDS-a u Skupštini grada uvjeren je da će članovi Saveza za promjene podržati kandidaturu Obrena Petrovića za gradonačelnika Doboja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije