Gradovi

Cvijanović: Trebinje ulaže u mladost

Cvijanović: Trebinje ulaže u mladost
Foto: N.N. | Cvijanović: Trebinje ulaže u mladost

TREBINJE - Predsjednica Vlade RS, Željka Cvijanović, istakala je danas prilikom posjete Trebinju zadovoljstvo što se i lično uvjerila koliko ovaj grad ulaže u svoju mladost, ulažući, kako su istakli i ona i gradonačelnik Luka Petrović, na taj način u svoju budućnost.

"Neizmjerno se radujem što sam se uvjerila da gradske vlasti ulažu maksimalne napore da se djeci i omladini u ovom gradu obezbijede maksimalno dobri uslovi za rast i razvoj i što pomažu ovdašnjem Udruženju parova s problemima steriliteta 'Bebe' kako bi naše djece bilo više", istakala je Cvijanovićeva.

Ona je naročito zadovoljstvo istakla zbog činjenice, kako ju je informisala predsjednica trebinjskog Udruženja "Bebe" Snežana Misita, što parovi, članovi ovog udruženja, uskoro očekuju i stotu bebu rođenu na ovaj način u Trebinju, dok je na nivou republike nešto više od hiljadu beba.

Cvijanovićeva i Petrović su se složili da se sinergijom svih lokalnih i republičkih vlasti u Republici Srpskoj može uraditi još mnogo, jer, kako je dodao Petrović, na ovaj je način samo Trebinje dobilo četiri nova školska odjeljenja, novu radnu snagu koja će Trebinje činiti ljepšim i boljim, a oni će u budućnosti graditi nove porodice.

Cvijanovićeva se, kao potpredsjednica SNSD-a, susrela i s predstavnicima trebinjskih stranaka vladajuće koalicije u Republici Srpskoj, predvođene SNSD-om, poručivši da svi oni u oktobru idu u veliku pojedu, kao najjači politički blok u RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije