Gradovi

Đokić: Očekujem pobjedu u Tesliću

Đokić: Očekujem pobjedu u Tesliću
Đokić: Očekujem pobjedu u Tesliću

TESLIĆ - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić poručio je večeras da u Tesliću očekuje dobar izborni rezultat socijalista i pobjedu zajedničkog kandidata Dragana Bogdanića iz SNSD-a.

"Došao sam ovdje da podržim građane Teslića u njihovoj namjeri da obezbijedimo promjene lokalne vlasti poslije 2. oktobra tako što će socijalisti imati najviše odbornika u lokalnoj skupštini, što nam je želja i cilj i sa puno razloga to mogu da kažem zato što smo vodili ranije vrlo konstruktivnu politiku, odgovornu politiku kojom želimo doprinositi daljem razvoju opštine Teslić", rekao je Đokić.

On je na centralnoj preizbornoj tribini treslićkog odbora Socijalističke partije rekao da Teslić ima velike kapacitete i ljudske potencijale da se dalje razvija i napreduje kao lokalna zajednica na ponos Republike Srpske i građana.

Đokić je potvrdio podršku Bogdaniću, kandidatu SNSD-a za načelnika opštine, za koga kaže da iza sebe ima uspješno menadžersko iskustvo kao privrednik i ministar zdravlja i socijalne zaštite.

Nosilac liste kandidata Socijalističke partije za odbornike u Skupštini opštine Teslić Dragutin Škrebić očekuje da će ova partija vratiti nekadašnji ugled u ovoj lokalnoj zajednici, za koji kaže da joj pripada.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Dragan Bogdanić zahvalio je na dosadašnjoj iskrenoj podršci i zajedničkoj koaliciji oko koje su okupljeni uspješni privrednici, intelektualci, mladi ljudi i oni koji umiju, znaju i hoće da mijenjanju budućnost Teslića.

Centralna predizborna tribina teslićkih socijalista, na kojem su predstavljeni kandidati ove partije za odbornike u lokalnoj skupštini, održana je na gradskom Trgu.

Socijalisti dali veliki doprinos razvoju Broda

Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je u Brodu, da su u proteklih nekoliko godina socijalisti dali veliki doprinos razvoju ove opštine, kroz svoj uticaj u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti.

Na centralnoj predizbornoj tribini SP-a u Brodu, kojoj je u skupštinskoj sali prisustvovalo više od 200 građana, predstavljeni su kandidati za odbornike, kao i zajednički kandidat za načelnika opštine Ilija Jovičić /SNSD/.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije