Gradovi

Domu zdravlja donirana pomagala vrijedna 8.700 evra

Domu zdravlja donirana pomagala vrijedna 8.700 evra
Domu zdravlja donirana pomagala vrijedna 8.700 evra

KOZARSKA DUBICA - Dom zdravlja "Kozma i Damjan" u Kozarskoj Dubici dobio je pomagala za lica sa invaliditetom, a vrijednost donacije je 8.700 evra, potvrđeno je danas u toj zdravstvenoj ustanovi.

Amela Zdenac, koja je rodom iz Kozarske Dubice, a radi u NJemačkoj, donaciju je uputila posredstvom dubičkog "Merhameta" i Udruženja građana "Putevi mira".

Direktor Doma zdravlja u Kozarskoj Dubici Radenko Reljić zahvalio je za donaciju, koja će olakšati rad sa pacijentima.

Predsjednik organizacije "Merhamet" u Kozarskoj Dubici Jasmin Spahić precizirao je da su isporučeni kreveti, hodalice za slabo pokretna lica, kolica, štake, posteljina i sredstva za dezinfekciju.

"Ovo je drugi put da istu vrstu donacije dostavljamo Domu zdravlja u našoj opštini.Drago nam je da možemo na ovaj način olakšati rad ustanove", rekao je Spahić.

Predsjednik Udruženja građana "Putevi mira" Ćima Zdenac naglasila je da to udruženje kroz više projekata puno pažnje posvećuje slabim i nemoćnim licima na području opštine Kozarska Dubica.

Zahvaljujući odborniku u Skupštini opštine Kozarska Dubica Vladimiru Rokiću, koji je omogućio minimalnu naknadu prevoza, ova donacija je isporučena iz NJemačke u dubički Dom zdravlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije