Gradovi

Ilija Jovičić kandidat za načelnika opštine Brod

Ilija Jovičić kandidat za načelnika opštine Brod
Ilija Jovičić kandidat za načelnika opštine Brod

BROD - Opštinski odbor SNSD-a u Brodu dao je večeras jednoglasnu podršku dosadašnjem načelniku opštine Brod Iliji Jovičiću za ponovnu kandidaturu na tu funkciji na oktobarskim izborima.

"Čast mi je što sam dobio podršku od ove grupe odgovornih i sjajnih ljudi, a u narednom periodu će biti obavljeni razgovori sa koalicionim partnerima, kada ćemo se usaglasiti o konačnom prijedlogu", rekao je Jovičić, predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a.

On je istakao da u narednom periodu očekuje realizaciju nekoliko kapitalnih projekata na području opštine "koji su nastali kao posljedica mukotrpnog i dugotrajnog rada i izvođenja opštine Brod na pozitivan kurs".

Jovičić je rekao da Opštinskom odboru predstoji i niz izbornih aktivnosti, za koje će biti sačinjeni mjesečni, sedmični i dnevni planovi, uz precizne mehanizme koordinacije, kontrole i monitoringa.

Na proširenoj sjednici Odbora raspravljano je i o drugim pitanjima, kao što su informacija o održanim sastancima sa rukovodstvom mjesnih odbora, izvještaj o realizaciji postavljenih ciljeva i zadataka proklamovanih u izbornij kampanji 2012. godine, aktivnostima OO SNSD-a za drugih kvartal 2016. godine, mitingu "Srcem za Republiku Srpsku" i drugim.

Večerašnjem sastanku, osim 26 članova Opštinskog odbora, prisustvovali su direktori javnih preduzeća i ustanova iz javnog sektora koji su članovi SNSD-a, članovi Statutarne komisije i drugih radnih tijela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije