Gradovi

Iz SNSD-a u Stanarima najavili 150 radnih mjesta

Iz SNSD-a u Stanarima najavili 150 radnih mjesta
Iz SNSD-a u Stanarima najavili 150 radnih mjesta

STANARI - Kao ključna politička opcija u osnivanju opštine Stanari, SNSD je do kraja godine pripremio 150 radnih mjesta za građane, poručio je Dušan Panić, kandidat ove partije za načelnika opštine.

"Ovdje su svi preduslovi da se do kraja avgusta zaposli 85 ljudi u realnom sektoru, a ostali, do ukupno 150, biće do kraja godine, i to su realne pretpostavke. U realnom sektoru biće dva do tri pogona svake godine. Ove godine već imamo taj dio projekta koji smo pripremili. U infrastrukturi, kada je u pitanju putna komunikacija, imamo revidiran projekat regionalnog puta od Stanara do Vitkovaca, i to bi trebalo brzo da započne", rekao je Panić.

Poručuje da politika SNSD-a ide prvenstveno ka zapošljavanju mladih ljudi, na izgradnji infrastrukture, a da će poseban akcenat staviti na poljoprivedu. "Opštine u okruženju daju vrlo malo podsticaja za poljoprivedu. Doboj je za ovu godinu predvidio 10.000 KM. Mi ćemo u budžetu predvidjeti daleko veći podsticaj, insistiraćemo na razvoju malih gazdinstava", izjavio je Ostoja Stevanović, nosilac SNSD-ove liste za odbornike u Skupštini opštine Stanari.

Iz SNSD-a ističu da su njihovi kandidati, koji se u protekle dvije godine bore za ulazak u Skupštinu opštine, aktivno učestvovali u inicijativi za osnivanje opštine Stanari, što nije slučaj sa kandidatima drugih partija.

"Istakao bih i važnu činjenicu da SNSD Stanari potpuno autonomno upravlja svojim strukturama, za razliku od drugih partija, koje imaju svoje centre u Doboju, i tu su da ispunjavaju uslove šefova tih političkih partija", izjavio je Goran Jerinić, predsjednik stanarskog SNSD-a.

U ovoj stranci očekuju da na izborima 1. februara osvoje deset odborničkih mjesta.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije