Gradovi

Kodžoman: Nastaviti razvoj industrije i privrede

Kodžoman: Nastaviti razvoj industrije i privrede
Kodžoman: Nastaviti razvoj industrije i privrede

LAKTAŠI - Načelnik opštine Laktaši Miroslav Kodžoman rekao je večeras da očekuje da će i ove godine Laktaši dobrim tempom nastaviti razvoj industrije i privrede, kao što je to bilo i prethodne.

"Projekat jačanja uloga mjesnih zajednica, u koji smo ušli kao jedna od 13 najboljih opština u BiH, trebalo bi da posluži kao model za budućnost", rekao je Kodžoman novinarima poslije Svečane akademije povodom Dana opštine Laktaši - 23. aprila.

On je izrazio uvjerenje da su nagrade i priznanja koje su dodijeljene večeras istaknutim ličnostima opštine Laktaši, otišle u prave ruke.

Predsjednik Skupštine ove opštine Snježana Radetić rekla je da ova opština mnogo radi za građane kako bi ambijent za život i rad u njoj bio povoljan.

Radetićeva je navela da se u ovoj lokalnoj zajednici u velikoj mjeri radi i na promociji prirodnih resursa, te povezivanju Laktaša sa drugim mjestima u regionu s ciljem razvoja turizma i drugih potencijala.

"Ekonomska kriza još traje na ovim prostorima, ali sam sigurna da ćemo se u saradnji sa Vladom Republike Srpske uspješno izboriti sa svim izazovima savremenog života, te odlučnim korakom krenuti naprijed", rekla je Radetićeva.

Miljka Marić, koja je dobila priznanje opštine za zasluge u predškolskom vaspitanju i obrazovanju, zahvalila je predstavnicima opštine što su primjetili njen rad i trud.

"Radim 39 godina u prosvjeti. Sve vrijeme sam posvetila djeci, ne žaleći ni sebe ni slobodno vrijeme", rekla je Marićeva.

U okviru obilježavanja Dana opštine Laktaši položeni su vijenci na spomen-obilježja poginulim borcima Narodno-oslobodilačkog i odbrambeno-otadžbinskog rata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije