Gradovi

Koncertom "Rok simfonije" nastavljeno "Zvorničko ljeto"

Koncertom "Rok simfonije" nastavljeno "Zvorničko ljeto"
Koncertom "Rok simfonije" nastavljeno "Zvorničko ljeto"

ZVORNIK - Koncertom banjalučke "Rok simfonije" na gradskoj plaži u Zvorniku večeras je nastavljena manifestacija "Zvorničko ljeto 2015".

Prethodno je danas, drugog dana manifestacije, u Domu omladine odigrana predstava "Šmizle" u režiji Đorđa Deurića i izvođenju glumaca zvorničkog Pozorišta mladih.

Prema programu manifestacije, sutra će biti održan tradicionalni susret predstavnika opština Zvornik i Mali Zvornik na mostu "Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića", koji preko Drine povezuje ova dva grada.

Predviđena je utakmica u malom fudbalu između veterana fudbalskih klubova Drina iz Zvornika i Jedinstvo iz Malog Zvornika. Utakmica će biti odigrana u sportskoj dvorani.

U okviru "Zvorničkog ljeta", koje će trajati do 8. avgusta, biće održano više muzičkih, kulturnih, sportskih i drugih sadržaja.

U srijedu, 5. avgusta, neće biti programa u okviru "Zvorničkog ljeta", jer je taj datum u Republici Srpskoj i Srbiji proglašen danom žalosti i sjećanja na protjerane i stradale Srbe.

Organizator i pokrovitelj sedmodnevne manifestacije je opština Zvornik, a tehnički realizatori su Dom omladine i Turistička organizacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije