Gradovi

Kršić očekuje i većinu u Skupštini opštine Stanari

STANARI - U nedjelju očekujemo sigurnu pobjedu sa svojim koalicionim partnerom, PDP-om. Osim mjesta načelnika opštine imaćemo i većinu u Skupštini opštine. Odmah nakon izbora, 2. februara prelazimo na posao, da što prije formirano organe opštine, poručio je Mladen Kršić, SDS-ov kandidat za načelnika opštine Stanari.

"Radićemo na tome da što prije uspostavimo administraciju. Biće izuzetno teško jer praktično krećemo sa 'ledine', ali SDS ima svoj program, ima ljude, i sigurno ćemo lagano, a tako smo i obećali biračima, napredovati. Na početku nas realno očekuje težak zadatak, ali iz dana u dan, za godinu, dvije će Stanari 'progledati', da ne kažem 'procvjetati'. Za pet godina, kada bude napravljen prvi presjek, Stanari će biti među 20 opština u RS", ocijenio je Kršić, dodavši da su u prethodnih 15 dana predizborne kampanje "odradili dobar zadatak na terenu".

Mladen Bosić, predsjednik SDS-a, izjavio je da u predvečerje izbora za organe vlasti u opštini Stanari ovoj najmlađoj opštini u RS želi dobar start, te da krenu sa pravim ljudima.

"Stanari nisu ničije vlasništvo, Stanari su dio RS i pripadaju građanima koji će znati na koji način da izaberu prvu vlast. Ubijeđeni smo da će Mladen Kršić znati kako da vrši vlast u interesu građana", rekao je Bosić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije