Gradovi

Lovci i policajci o problemima sa terena

PRIJEDOR - Policajci i lovci prijedorske regije istakli su danas potrebu neposredne saradnje lovačkih udruženja i mjesno nadležnih policijskih stanica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor, gdje su danas čelni ljudi Centra razgovorali sa predstavnicima lovačkih udruženja o iskustvima i problemima sa kojima se susreću na terenu.

"Posebno su naglašeni problemi oko primjene Zakona o lovstvu u oblastima krivolova i saradnje policije i lovočuvarske službe, te primjene Zakona o oružju i municiji u oblastima nabavke i oduzimanja oružja", navodi se u saopštenju.

Radnom sastanku u prostorijama CJB Prijedor prisustvovali su načelnik CJB Prijedor, načelnik Sektora policije CJB Prijedor i predsjednici lovačkih udruženja sa područja grada Prijedora i opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Novi Grad i Krupa na Uni.

Predstavnici lovačkih udruženja podržali su inicijativu CJB Prijedor za sazivanjem današnjeg sastanka, a usaglašeno je opredjeljenje da se i ubuduće održavaju slični sastanci na regionalnom nivou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije