Gradovi

Majkić: Odluka o opštini je vlasništvo SNSD-a

Majkić: Odluka o opštini je vlasništvo SNSD-a
Majkić: Odluka o opštini je vlasništvo SNSD-a

STANARI - Član Izvršnog odbora SNSD-a Dušanka Majkić rekla je da bez SNSD-a u Stanarima ne bi bilo investicije u izgradnju termoelektrane i proširenje rudnika, te da zahvaljujući ovoj stranci Stanari imaju poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske koji će se boriti da se interesi te opštine realizuju u institucijama Srpske.

"Na bazi ovog energetskog kapaciteta biće napravljen dodatni broj preduzeća što će od Stanara za nekoliko godina napraviti jednu od najrazvijenijih opština", rekla je Majkićeva tokom posjete Opštinskom odboru SNSD-a Stanari i sastanka sa Aktivom žena ovog odbora.

Ona je rekla da je ponosna što je odluka da Stanari postanu opština vlasništvo SNSD-a i predsjednika Milorada Dodika.

"Vidjeli smo da Stanari ne mogu mrdnuti sa vlašću kakvu imamo u Doboju. Stanari godinama tonu i propadaju u zagrljaju Doboja. Odatle počinje ideja da se ovo mjesto transformiše u opštinu kroz koju će generisti mnoge stvari značajne za lokalnu zajednicu", rekla je Majkićeva. 

Ona je poručila da je osamostaljenjem opštine Stanari, vlast u Doboju ostala bez očekivanih prihoda od termoelektrane što dodatno slabi tu vlast.

"Šta bi SDS uradio ako, ne daj Bože, dobije vlast, u situaciji kada se posvađao sa svima, kada sarađuje sa Bakirom Izetbegovićem i Željkom Komšićem. Kako bi oni štitili interese?", upitala je Majkićeva.

Prema njenim riječima, ovo nije SDS koji je učestvovao u formiranju Republike Srpske.

Ona je istakla da je za sve potrebno mnogo rada i truda, a da je SNSD na to navikao.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Stanari Dušan Panić poručio je da je lista ove stranke izuzetno kvalitetna i da zaslužuje punu podršku građana.

"Treba da završimo projekat koji je započet u Narodnoj skupštini Srpske. Druge stranke su imale priliku, ali nisu uradile. To nije uradio SDS, već SNSD i Milorad Dodik", naveo je Panić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije