Gradovi

Nataša Radulović: Niko me nije pitao da čisti snijeg

Nataša Radulović: Niko me nije pitao da čisti snijeg
Nataša Radulović: Niko me nije pitao da čisti snijeg

BANJALUKA - Nataša Radulović, direktorica JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, odbacila je optužbe PDP-a da njihovim izabranim predstavnicima i zainteresovanim građanima nije dozvolila čišćenje snijega ispred banjalučkih vrtića.

Ona je navela da nju kao direktora Centra niko nije kontaktirao i ponudio čišćenje, već da su juče ujutro to pitali vaspitača, koji im je rekao da nema potrebe za čišćenjem, jer su radnici tehničke službe Centra snijeg očistili u nedjelju.

Dodala je da u vrtić ili oko vrtića ne može da uđe niko dok su u njemu djeca, a da to Uprava ne zna, te da je to pravilo koje poštuju.

"Moramo znati ko je u vrtićima, a ti ljudi nisu sa mnom razgovarali i ponudili pomoć da nešto očiste. Smatram da svako ko hoće nešto slično treba da dođe u Upravu i pita", rekla je ona.

Pero Maksimović, odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka, međutim, govori da je nevjerovatan i za svaku osudu stav prve žene banjalučkih vrtića da njima ne treba pomoć građana, raznih organizacija, pa i političkih partija u stvaranju uslova za nesmetan rad prilikom vremenskih nepogoda.

"Ovim putem pozivamo Milorada Dodika, predsjednika RS, da reaguje i zaustavi ovakvo nedolično ponašanje jedne rukovodeće osobe, jer je u potpunoj suprotnosti sa sveopštim društvenim aktivnostima koje se sprovode u RS", rekao je Branislav Borenović, poslanik PDP-a u NS RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije