Gradovi

OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" pokrenula sajt

OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" pokrenula sajt
OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" pokrenula sajt

TREBINJE - Osnovna škola /OŠ/ "Jovan Jovanović Zmaj" pokrenula je sajt na kome učenici, roditelji i drugi zainteresovani mogu da se upoznaju sa aktivnostima u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Ovo je prva škola u istočnoj Hercegovini koja ima svoj sajt kojim želi da na brži i efikasniji način informacije iz ove ustanove dospiju u javnost.

Direktor škole Darko Jegdić kaže da će sajt mnogo značiti, ne samo učenicima već i roditeljima, jer će na jednom mjestu moći da se upoznaju sa svim aktuelnim dešavanjima u školi, problemima i uspjesima.

"Uvođenjem novina, škola teži postati savremena, prepoznatljiva i kvalitetna", kaže Jegdić i dodaje da će u radu sajta, osim profesora, biti uključeni i učenici, jer nastoje da kod mladih razviju kreativno razmišljanje i intelektualnu hrabrost, a i da usavrše korištenje interneta.

Jegdić ističe da je ova škola otvorena za sve nove ideje i prijedloge s ciljem unapređenja rada i ostvarivanja što boljih rezultata, naglašavajući da je najvažnije da djeca budu u skladu sa vremenom u kome žive.

"Maksimalno se zalažemo za poboljšanje unutrašnje organizacije i uslova za rad, građenje dobrih međuljudskih odnosa zasnovanih na prijateljskom i profesionalnom nivou. Učenik je u prvom planu, njegove potrebe, saznanja, otvoren dijalog s njim jer samo tako možemo postizati ono čemu težimo - kvalitetno i primjenjivo znanje, kulturu življenja, perspektivnost u društvu", napominje Jegdić.

On dodaje da su djeca, nastavnici i svi zaposleni u školi svakodnevno pred novim i drugačijim izazovima, koje uspješno rješavaju osvajajući i oplemenjujući uzajamnu komunikaciju s ciljem dobre saradnje i podrške djetetu.

Osnovna škola "Jovan Jovanović Zmaj" je prva u istočnoj Hercegovini koja je organizovala i produženi boravak, a prvi put od postanka ove najbrojnije škole u Republici Srpskoj izrađen je i kalendar sa forografijama svih razreda i zaposlenih u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Osnovna škola "Jovan Jovanović Zmaj" radi punih 30 godina u okviru kojih su se brojne generacije mališana uspješno obrazovale i vaspitale.

Adresa veb sajta škole je www.jjzmaj.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije