Gradovi

Održan koncert "Modriča za Sofiju"

Održan koncert "Modriča za Sofiju"
Održan koncert "Modriča za Sofiju"
Srna

MODRIČA - U Srpskom kulturnom centru Modriča večeras je održan humanitrni koncert "Modriča za Sofiju" na kome su nastupila lokalna kulturno-umjetnička društva "Modriča" i "Zavičaj", Muzičko društvo "Isidor Bajić", Plesna škola "Ritam", Etno-grupa "Vida" i Amaterska scena mladih.

Direktor Srpskog kulturnog centra Dejan Stojanović, organizator koncerta, rekao je da je od ulaznica i dobrovoljnih priloga, za liječenje Sofija Mićević iz Banjaluke, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije, prikupljeno 1.700 KM.

"Igrom i pjesmom za malu Sofiju, Modričani su se pridružili velikom humanitarnom poduhvatu koji na cijelom prostoru Republike Srpske organizuje banjalučka humanitarna organizacija `Budimo ljudi`", dodao je Stojanović.

On je naglasio da je među učesnicima humanitarne večeri najviše bilo djece koja su, igrom, pjesmom i glumom izrazila podršku trogodišnjoj Sofiji.

Večerašnji koncert je drugi u ovom mjesecu koji je održan u Modriči s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za liječenje Sofije.

Na koncertu članova hora "Srbski pravoslavni pojci" iz Beograda, koji je 10. aprila organizovao Slobodarski pokret Modriča, prikupljeno je 1.000 KM.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 0

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije