Gradovi

Opština Sokolac dobila novu lokalnu upravu

Opština Sokolac dobila novu lokalnu upravu
Opština Sokolac dobila novu lokalnu upravu

SOKOLAC - Opština Sokolac danas je dobila novu lokalnu upravu, a čine je mladi obrazovani ljudi, koji su budućnost ove lokalne zajednice, ocijenio je načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica.

"Od šest izabranih funkcionera opštine Sokolac, četiri su žene, što nas raduje. Uvjeren sam da će nova lokalna uprava raditi samo u interesu građana ove jedinice lokalne samouprave", istakao je Bjelica.

Za zamjenika načelnika opštine Sokolac imenovan je Žarko Kosorić, a za sekretara ponovo je imenovana Borjanka Krsmanović.

Za načelnika Odjeljenja za lokalni razvoj opštine Sokolac imenovana je Tijana Đokić, a dužnost načelnika Odjeljenja za opštu upravu obavljaće Ljiljana Damjanović.

Na funkciju načelnika Odjeljenja za privredu i finansije imenovan je Mitar Pržulj, a za načelnika Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove imenovana je Mirjana Subašić.

Rasim Vrabac imenovan je za člana Opštinske izborne komisije na mandatni period od sedam godina.

Odbornici Skupštine opštine Sokolac donijeli su odluku o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje direktora Centra za socijalni rad Sokolac i Odluku o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje direktora Javne ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Sokolac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije