Gradovi

Perić: Pozitivni trendovi ulaganja i u 2015.

Perić: Pozitivni trendovi ulaganja i u 2015.
Perić: Pozitivni trendovi ulaganja i u 2015.

UGLJEVIK - Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić rekao je da je ova opština, uprkos brojnim nedaćama u 2014, uspjela da izdvoji novac za nekoliko razvojnih projekata, prije svega za rekonstrukciju seoskih puteva, za šta je uloženo 500.000 KM, i istakao da će i u 2015. biti nastavljeni pozitivni trendovi ulaganja.

Perić je, na tradicionalnom novogodišnjem prijemu za predstavnike političkih stranaka, privrednike, direktore javnih ustanova i predsjednike mjesnih zajednica opštine Ugljevik, naveo da je opština usvojila budžet za 2015. u iznosu 12.700.000 KM.

"Od toga oko 4.500.000 KM će biti uloženo u određena kapitalna ulaganja. Predvidjeli smo povećanje sredstava za socijalno ugrožene kategorije društva, neophodno je i dalje voditi posebnu brigu o porodicama poginulih boraca i invalidima rata, uopšte o boračkim kategorijama kao jednoj od najosjetljivijih kategorija stanovništva", naglasio je Perić.

On je prisutnima, kao i svim stanovnicima Ugljevika poželio srećnu 2015, a pravoslavnim vjernicima čestitao najradosniji hrišćanski praznik Božić, sa željom da predstojeći dani budu ispunjeni zdravljem, srećom i blagostanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije